Kitchenaid Artisan 1.5L Su Isıtıcısı 5KEK1522 İnk Blue-EIB (5KEK1522EIB)

Marka : KitchenAid
Fiyat : ₺12.999,00(KDV Dahil)
Barkod : 8003437608698
₺1.689,87 `den başlayan taksitlerle

Kitchenaid Artisan 1,5 L Su Isıtıcısı 5KEK1522 İnk Blue-EIB

Çift Duvarlı 1,5 L Kettle, farklı renk seçenekleri ve zarif tasarımıyla dikkat çeker. Çay tutkunları için ideal olan bu kettle ile su sıcaklığını istediğiniz seviyeye ayarlayabilirsiniz: hafifçe ısıtmak için yeşil çay veya yoğun bir Assam çayı için daha yüksek sıcaklıkta kaynatın.

Çift duvarlı yapısı, suyu daha uzun süre sıcak tutarken kettle'ın dışını serin tutar, böylece mutfakta güvenle kullanabilirsiniz. 1,5 litrelik kapasitesiyle, bir sonraki çay saatiniz için her zaman hazır olur. Ayrıca, kutuyla birlikte verilen çıkarılabilir kireç filtresi sayesinde suyunuzun temiz ve lezzetli kalmasını sağlar.

Suyun amacınıza göre istediğiniz sıcaklığa getirilebilir: içecekler için sıcak, yemek yapmak için kaynar. Daha iyi yalıtımıyla suyu uzun süre sıcak tutar, aynı zamanda sesi azaltır ve kettle'ın dış yüzeyini daha serin tutar.

Çift Duvarlı 1,5 L Kettle, mutfakta şıklığı ve işlevselliği bir araya getirir, çay keyfinizi daha da özel hale getirir. Şimdi sipariş verin ve mutfak deneyiminizi tamamlayın!

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR