Kitchenaid Classic El Blenderi 5KHBV53EOB - Onyx Black (5KHBV53EOB)

Marka : KitchenAid
İndirim Oranı : %17 İndirim
Fiyat : ₺5.999,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺4.999,00(KDV Dahil)
Barkod : 8003437619076
₺649,87 `den başlayan taksitlerle

Kitchenaid Classic El Blenderı 5KHBV53EOB -Onyx Black

 

Güçlü ve Çok Yönlü: Kitchenaid El Blenderı

Kitchenaid Classic El Blenderı 5KHBV53EOB - Oniks Siyah, mutfakta vazgeçilmez bir araçtır. Tek bir düğmeye basarak karıştırın, parçalayın, köpürtün veya püre haline getirin. Milkshake, çorba ve smoothie'lerden humusa, soslara ve bebek mamasına kadar her lezzetli tarif ve içeceği hazırlarken kontrol sizde olsun.

Kolay Kullanım ve Yüksek Performans

Bu güçlü ve hafif el blenderı, tek elle kullanım için özel olarak tasarlanmıştır. Tetikleme anahtarı kontrolü, kullanımı daha da kolaylaştırır. Kendi 700 ml'lik BPA içermeyen kapaklı karıştırma sürahisi, her şeyi tek bir kapta ölçme, hazırlama, servis etme ve saklama olanağı sunar.

Pratik ve Verimli

Çıkarılabilir karıştırma kolu, derin kap ve tencerelere kolayca erişmenizi sağlar. Ayrıca, ekipmanınızın çizilmesini önlemek için takabileceğiniz bir tencere koruyucu ile birlikte gelir. Değişken hız kontrolü sayesinde istediğiniz kıvama ulaşabilirsiniz.

Avantajlar ve Garanti

Kablolu ve kompakt tasarımıyla, bu el blenderı mutfakta yerden kazandırır. Paslanmaz çelik bıçakları verimli bir şekilde iş görür ve iç rahatlığı için 2 yıl garanti ile sunulur. Kitchenaid Classic El Blenderı, mutfakta pratiklik ve yüksek performans arayanlar için ideal bir seçimdir.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR