Kitchenaid Classic El Blenderi 5KHBV53EWH - White (5KHBV53EWH)

Marka : KitchenAid
İndirim Oranı : %17 İndirim
Fiyat : ₺5.999,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺4.999,00(KDV Dahil)
Barkod : 8003437619090
₺649,87 `den başlayan taksitlerle

Kitchenaid Classic El Blenderı 5KHBV53EWH -White

 

Küçük Mutfak Yardımcısı: Kitchenaid Classic El Blenderı

Kitchenaid Classic El Blenderı 5KHBV53EWH - Beyaz, mutfaklar için vazgeçilmez bir araçtır. Bu el blenderı, tek bir basit düğmeyle karıştırma, doğrama, çırpma ve püreleme gibi birçok işlemi kolaylıkla yapmanızı sağlar. Milkshake'ten çorbaya, smoothie'lerden humusa, soslardan bebek mamalarına kadar her tarif ve içeceği kolayca hazırlayabilirsiniz. Kontrol size ait! Bu güçlü ve hafif cihaz, tek elle kullanım için tetikleme anahtarı kontrolüne sahiptir.

700 ml Kapaklı Karıştırma Kabı

Bu el blenderı, kendi 700 ml'lik BPA içermeyen kapaklı karıştırma sürahisine sahiptir. Bu sayede, her şeyi tek bir kapta ölçebilir, hazırlayabilir, servis edebilir ve saklayabilirsiniz. Çıkarılabilir karıştırma kolu, derin kap ve tencerelere kolayca erişebilir ve cihazınızın çizilmesini önlemek için tencere koruyucu ile birlikte gelir.

Pratik ve Kullanışlı

Kablolu ve kompakt tasarımıyla, bu el blenderı mutfakta yerden kazandırır. Hafif yapısı, kullanımı daha da kolaylaştırır. Paslanmaz çelik bıçakları verimli bir şekilde iş görür ve değişken hız kontrolü sayesinde istediğiniz kıvama ulaşabilirsiniz.

Güvende Hissedin

İçiniz rahat etsin! Bu ürün 2 yıl garanti kapsamındadır. Kitchenaid Classic El Blenderı ile mutfağınızda kolaylıkla harikalar yaratabilirsiniz. Hem şık tasarımıyla mutfak dekorunuza katkı sağlar hem de fonksiyonelliği ile işlerinizi kolaylaştırır.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR