Kitchenaid Mini Mutfak Robotu 5KFC3516 Onyx Black- EOB (5KFC3516EOB)

Marka : KitchenAid
Fiyat : ₺4.999,00(KDV Dahil)
Barkod : 859794301020
₺649,87 `den başlayan taksitlerle

Kitchenaid Mini Mutfak Robotu 5KFC3516 Onyx Black- EOB

 

  • Bu kompakt ve saklaması kolay mutfak robotu, hızlı ve etkili bir şekilde malzemeleri doğrama, soslar hazırlama ve daha fazlasını gerçekleştirmenize olanak tanır. Tek tuşla çalışma özelliği sayesinde kullanımı son derece rahat ve kolaydır, 2 ayrı hız ve darbe seçeneğiyle kontrol sizdedir.

    Çok amaçlı paslanmaz çelik bıçak, malzemelerinizi hızlı bir şekilde işlemenizi sağlar, çırpıcı aparatı ile krem şanti gibi karışımları kabartabilirsiniz. Ekme haznesi sayesinde sıvı malzemeleri kolayca ekleyebilir ve lezzetli salata ve yemek sosları hazırlayabilirsiniz.

    240 Watt gücündeki motoruyla güçlü performans sunar, 830 ml kapasitesi ve geniş ağzıyla kolayca malzeme eklemenizi sağlar. Bulaşık makinesinde yıkanabilen çıkarılabilir bıçağı ve kapak kapağıyla temizliği kolaydır.

    Küçük ve taşınabilir tasarımı sayesinde mutfak tezgahınızda veya dolapta saklayabilirsiniz. Soğan, sarımsak gibi malzemelerin doğranması veya salsa gibi sosların yapımı için idealdir.

    Bu mutfak robotu, ev kullanımı için mükemmel bir seçenektir, kompakt tasarımı, kolay kullanımı ve yüksek performansıyla dikkat çeker. Hemen şimdi sipariş verin ve mutfak deneyiminizi kolaylaştırın!

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR