Kitchenaid Cordless 1.19L Mutfak Robotu 5KFCB519 EER - Empire Red (5KFCB519EER)

Marka : KitchenAid
İndirim Oranı : %40 İndirim
Fiyat : ₺7.499,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺4.499,00(KDV Dahil)
Barkod : 80034376103349
₺584,87 `den başlayan taksitlerle

Kitchenaid Cordless 1,19 L Mutfak Robotu 5KFCB519 EER-Empire Red

 

 

KitchenAid'in kablosuz mutfak robotu, tutkularınızı yaşamak için sizi nereye götürürse götürsün, aradığınız gücü kablosuz bir tasarımda sunar. Güçlü, şarj edilebilir Lityum iyon piliyle tasarlanan bu yeni kablosuz mutfak robotu, optimum çalışma süresi ve performans sunar. Bir tam şarjla, paslanmaz çelik bıçak veya çırpma aksesuarıyla 40 adede kadar soğan doğrayabilirsiniz*. Pil gösterge ışığı, yeniden şarj etmeniz gerektiğinde sizi uyarır.

Bu ürünle, meyve, sebze, yeşillikler, çiğ etler, ekmek kırıntıları, yumurtalar, krema, kuru yemişler ve daha fazlasını işleyebilirsiniz. 2 hız seçeneğiyle kıvamın son halini kontrol edebilir ve kapaktaki ekleme haznesinden sıvı malzemeler ekleyebilirsiniz.

Kablosuz Koleksiyonu'nda her biri ayrı olarak satılan bir mutfak robotu, el blenderi ve el mikseri bulunur. Kullanışlı şarj cihazı ürünle birlikte verilir ve koleksiyondaki tüm ürünlerde kullanılabilir. Sevdiğiniz renkte tamamlanan koleksiyonunuzu oluşturun ve mutfak deneyiminizi özelleştirin!

*90 - 110 g'lık soğan boyutuna göre.

 

  • Malzemeleri dilediğiniz yerde doğrayın, karıştırın, püre haline getirin ve çırpın
  • Prizden çekin ve yaratıcılığınızı ortaya çıkarın
  • Kablosuz tasarım, düzenli bir tezgah anlamına gelir
  • Optimum çalışma süresi ve performans
  • Kolayca temizlenir; bulaşık makinesinde yıkanabilir
  • 2 yıllık sınırlı garanti dahildir

Kompakt tasarım kablosuzdur ve tüm parçaların bir arada durması için kase içinde kullanışlı aksesuar saklama alanına sahiptir. Temizlemenin eğlenceli olmadığını bildiğimiz için bulaşık makinesinde yıkanabilir

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR