Kitchenaid Dondurma Aparatı - 5KSMICM (5KSMICM)

Marka : KitchenAid
Fiyat : ₺7.899,00(KDV Dahil)
Barkod : 8003437048852
₺1.026,87 `den başlayan taksitlerle

Kitchenaid Dondurma Aparatı-5KSMICM

Modern Tasarım, Leziz Dondurmalar

Evde mükemmel karıştırılmış, yoğun ve krema kıvamında dondurmalar yapmak için ideal olan KitchenAid Stand Mikser için Dondurma Makinesi Aparatı, modern tasarımı ve kullanım kolaylığıyla dikkat çekiyor. Bu aparat sayesinde dondurma yapmak keyifli ve pratik hale geliyor, aynı zamanda dayanıklı işçilikle üretilmiştir.

Hızlı Hazırlık Süresi

KitchenAid Dondurma Makinesi Aparatı, sadece 30 dakikadan kısa bir sürede dondurma, gelato veya sorbe yapmanızı sağlar. Hızlı ve etkili karıştırma özelliğiyle en sevdiğiniz tatları hızla hazırlamanıza yardımcı olur.

Kolay Temizlenen Kase

Aparatın kasesi kolayca temizlenebilir özelliktedir, böylece dondurma yapımı sonrası temizlik işlemi de pratik bir şekilde tamamlanabilir.

Özel Kullanım Kolaylıkları

Dondurma kasesi, kullanıma hazır hale gelmesi için sadece 16 saat dondurucuda bekletilmesi gereken bir özelliğe sahiptir. Böylece istediğiniz zaman lezzetli dondurmalarınızı hazırlamaya başlayabilirsiniz.

Pratik Kullanım İmkanları

Aparat, dondurma yaparken bile malzemeleri yaymak, sıyırmak ve karıştırmak için özel olarak tasarlanmıştır. Malzemeleri homojen hale getirerek kıvamın mükemmel olmasını sağlar ve malzemeleri kolaylıkla eklemenize imkan tanır.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR