Kitchenaid Mutfak Robotu Aksesuarı-5KSM2FPA (5KSM2FPA)

Marka : KitchenAid
Fiyat : ₺11.399,00(KDV Dahil)
Barkod : 5413184100308
₺1.481,87 `den başlayan taksitlerle

 

KitchenAid Mutfak Robotu Aksesuarı-5KSM2FPA

 

Özel tasarımlı yemekler için ideal!

Dilimleyin, doğrayın, rendeleyin ve ince çubuklar halinde kesin. Sağlıklı ve lezzetli yemek hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Mutfak Robotu Aksesuarı

Özel ExactSlice™ sistemi ile mevcut altı ayar arasından istediğiniz kalınlıkta dilimler kesebilirsiniz.

Dilimleyin, parçalayın, küp küp ya da jülyen doğrayın ve titiz kişileri dahi memnun edecek eksiksiz aile yemekleri hazırlayın. Özel ExactSlice Sistemi ile her türlü meyve, sebze ya da sert peynirle başa çıkabilirsiniz. Dış kol hareketi ile kalın dilimlerden ince dilimlere geçer ve paslanmaz çelik bıçaklar ve manuel hız kontrolü, yumuşak ve sert yiyeceklerin hassas ve doğru bir şekilde dilimlenmesini sağlar. Çift bıçaklı doğrama kiti, düzgün, lokma büyüklüğünde küpler oluşturur ve çift taraflı doğrama ve jülyen diskleri, ince ya da kalın dilim veya şeritler arasında seçim yapabilmenizi sağlar. Geniş ağızlı besleme tüpü ve yiyecek temizleyici sayesinde hazırlık süresi oldukça azalır.

İster hafta içi bir akşam yemeği, ister hafta sonu için özel bir yemek olsun, artık sofralarınızı çok daha renkli, yaratıcı ve zahmetsiz bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Gümüş renkte sunulmaktadır.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR