Kitchenaid Mini Mutfak Robotu 830ml ECU - Kontur Gümüş (5KFC3516ECU)

Marka : KitchenAid
Fiyat : ₺4.999,00(KDV Dahil)
Barkod : 3455643413231
₺649,87 `den başlayan taksitlerle

Kitchenaid XKaid Mini Mutfak Robotu 830 ml Contour SilverECU

Bu kompakt mutfak robotu, pratik özellikleriyle mutfakta işlerinizi kolaylaştırır. Hafif tasarımı, saklama kolaylığı sağlayan kase içinde saklama özelliği ve kablo sarma özelliği sayesinde ideal bir saklama çözümü sunar. Malzemelerinizi hızlı bir şekilde doğramak, leziz soslar hazırlamak ve daha fazlası için ihtiyacınız olan her şey bu robotla mümkündür.

Tek tuşla çalışma özelliği, kullanımı kolay ve rahattır. İki ayrı hız ve darbe seçeneğiyle kontrol size emanet. Çok amaçlı paslanmaz çelik bıçak, malzemelerinizi hızlı ve etkili bir şekilde işlemenizi sağlar.

Çırpıcı aparatıyla karışımları kabartabilir, krem şantiyi sadece 30 saniyede hazırlayabilirsiniz. Ayrıca ekleme haznesiyle sıvı malzemelerinizi kolayca ekleyebilir, lezzetli salata ve yemek sosları hazırlayabilirsiniz.

Dökme ağzı ve kavrama yeri bulunan çalışma kasesi, salata veya yemek soslarınızı dökmeyi kolaylaştırır. 240 Watt gücündeki motoruyla yüksek performans sunar. 830 ml kapasitesi ve geniş ağzıyla malzemeleri kolayca eklemenizi sağlar.

Bulaşık makinesinde yıkanabilen çıkarılabilir bıçak ve kapak kapağıyla temizliği kolaydır. Küçük ve taşınabilir tasarımıyla mutfak tezgahında veya dolapta saklanabilir. Soğan ve sarımsak gibi malzemelerin doğranması veya salsa gibi sosların yapımı için idealdir. Ev kullanımı için mükemmel olan bu mutfak robotu, kompakt tasarımı, kullanım kolaylığı ve yüksek performansıyla öne çıkar.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR